20 grudnia 2018

Meksykańska rewolucja Papa Diego

Czy meksykańska kuchnia podbije polskie serca, czy restauracje typu fast-casual to nowy trend horeca i czy łączenie egzotycznych smaków z lokalnymi produktami to dobry pomysł? Monika Stolarczyk rozmawia z Piotrem Grajewskim i Piotrem Komórem, współwłaścicielami Foodio Concepts Sp. z o.o. – Obaj Panowie są wytrawnymi restauratorami. Jak doszło do współpracy z Heliosem? Piotr Grajewski: Od dłuższego […]
20 grudnia 2018

Pewnym krokiem na Polski rynek

Z Arturem Mazurem, Country Managerem Globus Wine, rozmawia Sylwia Markowska. – Firma Globus Wine jest uznana na rynku światowym, w Polsce debiutuje od niedawna a już zdobyła mnóstwo nagród. Czym są dla Państwa te wyróżnienia? Globus Wine A/S w ciągu 12 lat wypracował pozycję lidera w Danii. Wraz z wejściem na polski rynek poddaliśmy nasze produkty […]
20 grudnia 2018

Wkomponowani w warszawskie Powiśle

SBM „TORWAR” konsekwentnie powiększa swoje zasoby, kładąc jednocześnie duży nacisk na uporządkowany i harmonijny rozwój najbliższego otoczenia. Najlepszym przykładem tej strategii jest najnowszy kompleks zlokalizowany przy ulicach Solec, Ludna i Wilanowska w Warszawie, na który składa się zespół trzech budynków z podziemnym garażem oraz obiektem wielofunkcyjnym, którego struktura włącza się w sieć starych powiązań tworząc z […]
Wydania archiwalne